Sisteme de alarma

ALARMA CU FIR

 

Texecom Premier 816: Centrală de alarmă cu 8 zone programabile si cu posibilitate de extensie la 16 zone, 4 partiţii. 8 ieşiri programabile (2 supravegheate), intrare tamper suplimentară, intrare pentru reset de la distanţă, 32 coduri de utilizator. Posibilitate de upload/download local şi la distanţă, ceas de timp real. Memorie de 1000 evenimente.

Texecom Premier 832: Centrala de alarma cu 8 zone programabile si cu posibilitate de extensie la 32 zone, 4 partitii. 8 iesiri programabile (2 supravegheate), intrare tamper suplimentara, intrare pentru reset de la distanta, 32 coduri de utilizator. Posibilitate de upload/download local si de la distanta, ceas de timp real.

 

Detector PIR digital cu element QUAD real şi modul electronic interschimbabil pentru seria PRESTIGE. Detectia QUAD reala asigura o stabilitate suplimentara pentru conditii grele. Distanta 15m, compensare digitala a temperaturii.

 

 

 

Cerber 41:  centrala cu 4 zone programabile + 1 zona Keyswitch / tamper, 5 iesiri programabile, optional comunictor vocal (1-4 mesaje vocale, maxim 7 nr. telefonice).

Cerber C61: 6 zone programabile + 2 iesiri programabile, comunicator digital incorporat, optional modul vocal MPV8

Cerber C62: 6 zone programabile, 2 partitii, comunicator digital incorporat, optional modul vocal MPV8

Cerber C612: 6 zone complet programabile, expandabile pana la 12 utilizand dublarea de zone sau zonele de pe tastaturi, 2 partitii, comunicator digital incorporat, optional modul vocal MPV8.

 

 

 

-Senzor PIR detectie miscare pentru utilizare la exterior Paradox DG85:
-temperaturi de operare -35C pana la +50C
-carcasa rezistenta la lovituri
-sistem optic dual (Dual Optical Filtering System) cu lentile cu protectie UV
-Dual optics: 2 dual opposed element sensors
-nivel de sensibilitate setabil

 
 
 
 

 
Senzor PIR dual element pentru tavan sau perete, alimentare 12V,  consum 15mA maxim, -10°C – 60°C, umiditate 0-95%

 

 

 Detector de miscare PIR digital, volumetric, raza de actiune 12m, acoperire 120 grade, element de detectie IR: plaja de temperatura -29°C … +59°C, consum 10mA@12Vcc in stand-by, compensare la temperatura, FSP,imunitate la insecte si praf, compensare de temperatura.

 

Unitate opto-acustica pentru exterior, protejata de o carcasa dubla

Difuzor de 50W cu eficienta sporita si bec 18W

Avertizare sonora la lipsa sau descarcarea acumulatorului

Protectie a intrarilor si iesirilor

Posibilitati variate de conexiune cu centrala de alarma

 

         ALARMA WIRELES JABLOTRON

 

 

Ja-63 “Profi” este o centrala programabila cu o arhitectura compacta. Prin programare, aceasta poate fi impartita in 2 sectiuni de operare separate. Placa e baza are 4 intrari pe cablu cu trigerare programabila (NC, EOL sau dublu EOL) si reactii programabile. Acest model de centrala are 16 zone fara fir si se pot invata pana la 2 senzori pe fiecare zona si 4 zone cu fir. De asemenea se pot invata pana la 8 telecomenzi pentru controlul de la distanta.

 

 

Senzor de miscare PIR wireless jablotron ja-60 alimentat de la 2 baterii alcaline de 1.5V; Domeniu de acoperire 12 m/120 de grade;  Senzor Dual PIR cu procesare digitala;

 

 

 

 

Senzor de miscare PIR wireless jablotron ja-60v de exterior; Raza de actiune: 100 m; Alimentat la 2 baterii de 1.5 V fiecare; Metoda detectiei: Infrarosu pasiv; Acoperire: 12 m / 90 grade; 14 segmente; Indicator LED: doar in modul test; Rezistent la apa: IP54; Umiditate: 95%;  Temperatur de operare: de la -20 la +50 grade Celsius;

 

 

 

 

Contact magnetic wireless Jablotron JA-60N alimentat la baterii de 3V; Raza de actiune max. 100 m; Alimentare: 3 V – baterii 2 x AAA 1.5V;

 

 

 

 

 

Sirena de interior wireless pentru familia JA-60X; Cu functia de clopotel si functia de sonerie; Modelul se conecteaza la priza de 230Vca; Alimentare: 230 V, 50 Hz; Consum energie: 1.5 W;
Acustica: 110 dB alarma sirenei; Intrari fara fir in dispozitiv: max. 8 telecomenzi sau detectori, 1 panou de control JA-60 sau JA-65;  Temperatura de functionare: de la -10 la +40 grade Celsius.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *