Sisteme de supraveghere video

DVR stand alone DH-DVR01604LB, cu 16 canale video si 16 canale audio, detectie la miscare, inregistrare in format H.264 si transmite live pe internet si pe telefonul mobil. Controlul meniului din DVR se poate fie prin telecomanda sau prin mouse. Inregistrarea se poate face la detectie miscare, dupa orar, continuu sau intrari alarma.

 

 

 

DVR stand alone DVR0404/0804/01604LE-L, cu 4/8/16 canale video si audio, detectie la miscare, inregistrare in format H.264 si transmite live pe internet si pe telefonul mobil. Controlul meniului din DVR se poate fie prin telecomanda sau prin mouse. Inregistrarea se poate face la detectie miscare, dupa orar, continuu sau intrari alarma.

 

 

 

DVR stand alone DVR0804HE-L, cu 8 canale video si 8 canale audio, detectie la miscare, inregistrare in format H.264 si transmite live pe internet si pe telefonul mobil. Controlul meniului din DVR se poate fie prin telecomanda sau prin mouse. Inregistrarea se poate face la detectie miscare, dupa orar, continuu sau intrari alarma.

 


 
 

Camera de supraveghere “SONY SUPER HAD” day /night, peste 480 linii TV, zoom optic 26X, zoom digital 10x, autofocus, autoiris, leduri ir 10M, alimentare 12Vcc, OSD meniu pentru configurarea camerei, interfata RS 485 protocol pelco D-P

 

 

 

Camera Dom cu ir rezistenta la socuri, destinata utilizarii spatiilor de interior, raza de vizualizare a ir-ului este de 30 M. Aceasta camera are o lentila varifocala reglabila ceea ce ii permite utilizarea intr-o gama larga de aplicatii

 

 

 

 

 

Camera video 1/3 SONY super had CCD in carcasa de exterior, cu luminator IR pentru vedere pe timp de noapte pana la 30 metri. Aceasta camera are o lentila varifocala reglabila ceea ce ii permite utilizarea intr-o gama larga de aplicatii. Este o camera profesionala ce poate fii folosita pentru supravegherea tuturor obiectivelor.

 

 

 

 

Camera de supraveghere video IP Dome de interior cu lentila varifocala si o temperatura de functionare cuprinsa intre -10 si +50 grade Celsius. Camera are functia BLC (Back Light Compensation), are un rol major in situatiile in care obiectul supravegheat se afla pe un fundal luminos ori, cand lumina provine din spatele subiectului si functia ATW – (Automatic Tracing White) ajusteaza automat balansul de alb al camerei pentru a se adapta la schimbarile bruste in conditiile de iluminare

 

 

 

 

FlexiDomeHD Day/Night IP sunt camere cu scanare progresiva HD intr-o carcasa compacta, rezistenta la socuri si vandalizari. Camerele sunt echipate cu DSP de 15-biti si un motor dinamic XF pentru imagini mai clare cu o reproducere a culorilor remarcabila.

 

 

 

 

 

Camera supraveghere speed dome de exterior, cu rezolutie video de 520 Linii TV, lentila varifocala si o temperatura de functionare cuprinsa intre -40 si +60 grade Celsius. Camera are functia BLC – Back Light Compensation, are un rol major in situatiile in care obiectul supravegheat se afla pe un fundal luminos ori, cand lumina provine din spatele subiectului. Fiind rezistenta la apa si praf, camera este perfecta pentru supraveghere exterioara.

 

 

 

 

Camera full HD  pentru zi/noapte este ideala pentru înregistrări video profesionale în timp real și pentru supraveghere cu ajutorul Internetului. Simultan pot fi administrate până la 32 dispozitive pe un singur ecran, utilizând software-ul de management preinstalat, versiunea profesională D-ViewCam DCS-220.

 

 

 

 

Aceasta camera Dualdome  dispune de două modele de camere ajustabile separat, fiecare cu 3.1 megapixeli. Foloseste doi senzori de camere într-un număr de configuraţii de supraveghere diferite. Fiecare element de aparatul de fotografiat este reglabil individual, şi poate funcţiona independent sau ca o camera panoramică de mari dimensiuni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *