Automatizări

      Usi de garaj sectionale sau usi culisante

 

Usile sunt realizate din panouri izolate termic cu spuma poliuretanica. Deschiderea si inchiderea se realizeaza prin culisarea pe tavan a usii. Actionarea se poate face electric prin telecomanda sau manual. Conturul usii este prevazut cu chedere de cauciuc pentru o izolare mai buna.

 

 

      Porti culisante

 

Motoarele sunt prevazute cu o lampa de atentionare in momentul actionarii portii, o pereche de bariere optice pentru protectia intalnirii unui obstacol pe raza de inchidere a portii si o pereche de telecomenzi

 

 

      Porti batante

Portile batante se pot actiona cu diferite variante de motoare. In afara de motoare mai sunt necesare o centrala electronica pentru comanda, o lampa care are incorporata si o antena, unul sau doua seturi de fotocelule, telecomenzi si cateva alte accesorii in functie de configuratie. Exista kit-uri complete care cuprind toate aceste elemente. Accesoriile pentru aceste modele sunt reprezentate de acumulatoarele de back-up si seturi de blocaj suplimentar central pentru portile lungi. Acestea din urma sunt constituite dintr-un zavor electromagnetic si un zavor mecanic montat in partea de jos a portii.

 

 

 

   Accesorii

sistem automatizare

Keyswitch si senzor optic

porti batante

Telecomanda cu 4 canale si lampa de semnalizare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *